Златопільська міська територіальна громада
Харківська область, Лозівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі: предмет закупівлі (товар) - хліб пшеничний формовий, пиріжки з капустою, пиріжки з картоплею, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 13.12.2024 15:43
Кількість переглядів: 55

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Первомайської міської ради Харківської області;

64102, Україна, Харківська область, Лозівський р-н, місто Первомайський, мікрорайон 4, будинок 15 а;

код ЄДРПОУ 23148372;

Юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територіальної громади.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): хліб пшеничний формовий, пиріжки з капустою, пиріжки з картоплею,  15810000-9 – Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби .

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями, UA-2024-12-12-018002-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 261 690,00 грн з ПДВ. (двісті шістдесят одна тисяча шістсот дев’яносто гривень 00 копійок).

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Термін постачання — «01» січня 2025 року по «31» грудня 2025 року (включно).

Хліб пшеничний формовий

Вага за одиницю, кг – не менше 0,450 кг.

Борошно пшеничне вищого ґатунку.

Поверхня повинна відповідати виду виробу, без забруднення, без великих (більше 1 см ширини) тріщин, кірка не повинна відставати від м’якушки, бути пропеченою, без слідів непропіку, без ущільнення, еластична, не пригоріла, м’якуш не липкий, хліб не вологий на дотик, при натиску пальцем повинен приймати першочергову форму, без борошняних грудок, пустот і щільного непористого шару в нижній кірці (загартування).

Смак властивий цьому виду виробу, без стороннього присмаку, не кислий, не прісний.

Колір: від світло-жовтий, без підгорілості.

Запах: властивий цьому виду виробів, без стороннього запаху. Сорт борошна: борошно пшеничне вищого ґатунку.

За видом укладання хлібу: на нижню скоринку.

Пакування: харчова поліетиленова плівка згідно з ГОСТ 10354, ГОСТ 25951 та інші пакувальні матеріали, застосовування яких у контакті з харчовими продуктами дозволено центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров’я.

Термін придатності: 72 години.

Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання.

Відповідає: ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови

Без ГМО.

Пиріжки з капустою, пиріжки з картоплею

Вага за одиницю, кг – не менше 0,075 кг.

Борошно пшеничне вищого ґатунку.

Поверхня виробу повинна бути без забруднень, гладка, без великих тріщин та підривів. Верхня скоринка  не повинна бути приплюснута, підгоріла або зморщена. Виріб повинен бути добре пропечений, не липкий і не вологий на дотик, без грудочок, пустот і слідів непроміса, з рівномірною пористістю,  без стороннього присмаку.

Пакування: харчова поліетиленова плівка згідно з ГОСТ 10354, ГОСТ 25951 та інші пакувальні матеріали, застосовування яких у контакті з харчовими продуктами дозволено центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров’я.

Термін придатності: 48 години.

Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання

Відповідає: ДСТУ 4585:2006 Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови.

Без ГМО.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень